999081239

Mi Casa publishes our reform of a ground floor in the Gràcia district


The portal of the magazine Mi Casa publishes our reform of a ground floor in the Gràcia neighborhood of Barcelona. A project that leaves no one indifferent and of which we are very proud.

The structural, light, and ventilation constraints represented an important challenge that we have solved with our best weapon: a good distribution of the space based on the design of custom-made furniture.

The project is resolved thanks to a central module that unifies the space, gives coherence and aesthetic continuity to the whole. In addition, it offers ample storage, hides a laundry space, divides and connects both areas of the house, and houses the en-suite bathroom in the bedroom.

This piece contrasts with a raw environment, with exposed bricks, installations, and beams.
An interior patio that works as an outdoor living room, a free-standing bathtub, a children’s bedroom to let the imagination fly, and a collection of pieces that decorate the whole, or make a special project, where each corner is unique.

We invite you to visit the report published by Mi Casa, as well as the project page on our website.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies