999081239
  • es
  • ca
  • en
  • Exterior design for a yard in the neighborhood of Farró in Barcelona

    Exterior design for a yard in the neighborhood of Farró in Barcelona

    On this occasion, Coblonal Interior Design drop into exterior design with the reform of the courtyard of a lower floor located in the district of Farró in Barcelona, now turned into a fantastic space where you can enjoy the outdoors.

    Our client came to our study of interior design and architecture tired of the inconvenience that mosquitoes and other insects caused her in times of good weather due to the extensive vegetation that covered the courtyard. For this reason, she came with one condition and one desire: to eliminate the land that covered a good part of the surface and to maintain a fresh, organic and cozy appearance at the same time.

    Given these premises, we considered three main actions. First of all, lay out a new concrete paving finished in a brown microcement in the area where the vegetation on the natural land grew. Secondly, we decided to recover and paint with a green tone the walls of a side and the bottom in contrast to the upper part in white to highlight a relief that recalls a small facade. This effect is helped by a mirror that simulates a window and two lanterns on the pillars. Thirdly, on the dividing wall with the adjacent patio we designed a lattice made up of aged wood panels that hold three perforated cutlery plates with plant motifs that allow sunlight to pass through the day and are retroiluminated when it is dark The lighting of the set is reinforced at the same time with two wall lamps covered by the same perforated cut metal, used in latticework, achieving a faint lighting and the unification of materials. And in fourth place, we designed and produced a set of outdoor furniture made with recycled wood containers for collecting fruit from the Empordà fields. This set consists of a large three-seater sofa, a chair and a double lounger together with a large square coffee table also designed and produced by Coblonal Interior Design.

    In addition, we designed a small greenhouse that also serves as a small storage room, built in iron and glass, and painted in a dark green in combination with the green tones of the wall, the vegetation itself and the pots used.

    Photographs by Sara Riera

    Want to book a visit?

    You consent, through the marking of this box, the processing of your data for the purposes described in the Privacy Policy and Cookies Policy .

    Share:

    Share on FacebookPin on Pinterest
    instagram

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies
    Coblonal Arquitectura SL
    Arquitectura e interiorismo en Barcelona
    Ronda del General Mitre, 206 local 3 Barcelona, Barcelona 08006
    Phone: 93 218 09 99
    Coblonal Arquitectura SL
    Ronda del General Mitre, 206 local 3
    Barcelona, Barcelona 08006