999081239
  • es
  • ca
  • en
  • Remodelació de les zones comunes de l’edifici d’oficines TDM

    Remodelació de les zones comunes de l’edifici d’oficines TDM

    Coblonal Interiorisme i Octavi Mestre Arquitectes, OMA, tornem a col·laborar en el projecte de renovació de les zones comunes de l’edifici d’oficines Torre Diagonal Mar B1. Si el 2016 ens vam encarregar de renovar i rebatejar la torre B3 com Emotional Seasons Building, aquest cop hem acomplert la primera fase del projecte de remodelació de les zones comunes de la Torre B1 per acabar transformant-la completament pel 2020.

    Coblonal s’ha encarregat exitosament de la producció executiva del projecte de remodelació de les zones comunes amb la complexitat de no entorpir el normal funcionament d’un edifici d’oficines que acull més de 1500 professionals al dia.
    Les nostres intervencions s’han centrat en la renovació de diverses instal·lacions del hall de recepció, així com de la planta baixa i cadascuna de les tretze plantes de l’edifici.

    El box de recepció recobert amb panells retro il·luminats confereix una imatge més sofisticada i moderna a l’edifici. El gran videowall de la entrada dona informació actualitzada del directori d’empreses i esdeveniments que acull l’edifici i reforça el caràcter tecnològic de les instal·lacions. Per ara, s’han mantingut els panells de vidre a la zona dels ascensors i les parets internes del volum central, tant en la planta baixa com en la resta de plantes. Les parets perimetrals s’han recobert amb panells d’alumini anoditzat de color daurat o de color terròs. Sobre la porta d’accés a cadascuna de les oficines, una pantalla de continguts de 37” llueix el nom de l’empresa que l’ocupa.

    Tanmateix, tots els serveis s’han renovat completament, tant el propi accés que incorpora una pantalla que actualitza la disponibilitat dels serveis amb icones que segueixen la renovada senyalística de l’edifici, com l’interior. El nou disseny dels banys d’homes, dones i minusvàlids segueix l’estètica de les zones comunes i ha tingut en compte criteris de sostenibilitat i estalvi energètic tant en la seva concepció com en la seva disposició final.

    El nous serveis es caracteritzen per un gran conjunt de miralls verticals juxtaposats que incorporen de forma integrada en el seu interior, tant les aixetes, dispensadors de sabó i alcohol així com l’assecador de mans de forma automatitzada amb detectors òptics per a ser activats només situant les mans sota cadascun dels indicadors. Sota la llarga pica de Corian hi hem emplaçat un banc longitudinal de color negre que serveix de suport per deixar la bossa mentre et rentes les mans. L’emplaçament d’un mirall del terra al sostre amplia la sensació d’espai i retorna la imatge de cos sencer per qui fa ús dels serveis.

    Menció a banda mereix la il·luminació dels diferents espais, formada en el seu conjunt per lluminàries led, que o bé en forma de focus com en tires longitudinals fan viure els revestiments o assenyalen la direcció del moviment en cadascun dels espais. La incorporació de volumètrics col·labora en l’estalvi i eficiència energètica de l’edifici donant servei només quen és necessari.

    En definitiva, es tracta d’un projecte de gran complexitat tècnica en la planificació donada la plena ocupació i intensa activitat de les oficines durant en transcurs de l’execució de l’obra. Actualment, estem treballant en la segona fase del projecte de remodelació que esperem poder presentar en un futur proper.

    Vols concertar una visita?

    Consentiu, a través de la marcació de la caixa present, el tractament de la seva informació amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat i Política de cookies .

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies