999081239
  • es
  • ca
  • en
  • Redistribució i interiorisme d’una casa de platja a Hogares

    La revista Hogares publica en la seva edició del mes de març-abril un extens reportatge de un habitatge vora el mar lluminós i orgànic que Coblonal ha dissenyat i produït.

    El nostre projecte va partir d’una redistribució completa de la zona social, obrint la cuina a una àmplia zona d’estar en dos alçades i resituant l’escala per obrir la visió i dotar de lleugeresa al conjunt amb una nova escala en ferro lacat en blanc.

    Aquesta nova distribució es completa amb la nostra proposta d’interiorisme per al conjunt de l’habitatge, on el blanc, la fusta envellida i el ferro negre confereixen un aire rústic i fresc al mateix temps.

    Gràcies a Hogares per la difusió del nostre treball!

    Estem molt contents amb aquesta publicació. Tots al quiosc a per un exemplar!

    Valora este post/proyecto

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies