999081239
  • es
  • ca
  • en
  • Interiorisme i reforma integral pis a l’Eixample

    Interiorisme i reforma integral pis a l’Eixample

    Reforma integral d’un pis a l’Eixample

    Sovint la reforma és la millor opció per actualitzar un habitatge que ha perdut el seu encant i practicitat amb el pas dels anys. Sempre diem que les coses que passen en un espai el transformen i aquest n’és un exemple. Un pis de solter, que passa a ser un pis per una parella i amb el temps arriba un fill que després creix. Tot canvia i els espais s’hi van adaptant amb mans de pintura, posicions de mobiliari, un nou sofà,… Però, arriba un moment que necessiten quelcom més i és quan les parets tremolen.

    En aquest projecte, hem escoltat els tres membres que l’habiten i hem desenvolupat un projecte a la seva mida, pensat pel moment, però amb vistes al futur. Prova d’això és la línia d’estil sòbria i elegant, amb colors naturals que afavoreixen el descans i suporten bé el pas del temps. La nova distribució es basa en la reubicació de la cuina, l’alliberament d’espai per a les altres estances i el disseny minuciós del mobiliari

    Si fem el recorregut, veiem com un mínim rebedor dóna pas al conjunt de cuina, menjador i sala d’estar. La distribució de les peces de la cuina entre les parets distribueixen l’espai i aprofiten al màxim la superfície obrint l’espai i maximitzant l’accessibilitat. La doble funcionalitat de l’illa central i taula menjador s’amplia si és necessari per acollir més comensals conectant amb la sala d’estar. Aprofitem les partes per encastar-hi el rebost, nevera i armaris donant accés al conjunt de rentadora, assecadora i caldera que queda amagat darrera d’un estor motoritzat. On abans hi era la cuina i una habitació individual, ara s’hi situa l’habitació doble que disposa d’un frontal moblat a mida que maximitza les funcionalitats de la cambra. La instal·lació de portes corredisses mira d’aprofitar al màxim l’espai útil d’aquest pis de dimensions modestes. D’aquesta manera arribem a l’únic bany que dóna servei a les tres persones que habiten el pis.Tres peces bàsiques amb mecanismes empotrats i petits detalls que tracten de treure el bany de la seva estricta funcionalitat. L’última estança és un espai pel descans, pel treball i per l’oci: un petit univers fet a mida i en col·laboració directa amb el seu ocupant. Pensar la distribució conjuntament amb el disseny de mobiliari a mida, maximitza les possibilitats de qualsevol habitatge per petites que siguin les seves dimensions.

     

    Joan Llongueras i Coblonal Arquitectura s’han encarregat del projecte d’interiorisme i la reforma d’aquest habitatge pràctic, elegant i desenfadat.

    Vols concertar una visita?

    Consentiu, a través de la marcació de la caixa present, el tractament de la seva informació amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat i Política de cookies .

    Share on FacebookPin on Pinterest
    instagram

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies
    Coblonal Arquitectura SL
    Arquitectura e interiorismo en Barcelona
    Ronda del General Mitre, 206 local 3 Barcelona, Barcelona 08006
    Phone: 93 218 09 99
    Coblonal Arquitectura SL
    Ronda del General Mitre, 206 local 3
    Barcelona, Barcelona 08006