999081239
  • es
  • ca
  • en
  • Zones comunes del Emotional Seasons Building Diagonal Mar, Barcelona

    Zones comunes del Emotional Seasons Building Diagonal Mar, Barcelona

     

    Interiorisme i renovació de les zones comunes del Emotional Seasons Building

    Essència del projecte

    La renovació de les zones comunes de la Torre Diagonal Litoral B3 situada a la zona del Fòrum de Barcelona va suposar un èxit a l’hora de satisfer les expectatives del nostre client, un exigent grup inversor immobiliari.

    Aquest projecte de interiorisme i remodelació ens va fer guanyar el concurs per executar l’obra.

    Va ser sustancialment important obrir el lobby a l’exterior, ja que vivim en una ciutat encarada al mar, solejada i que desprèn calor i llum.

    A qui va dirigit l’interiorisme?

    Fundada el 1965, Union Investment Real Estate GmbH, amb seu a Hamburg, és una companyia internacional líder en inversions especialitzades en fons immobiliaris oberts per a inversors privats i institucionals

    Les inversions en el espai d’oficines i parcs empresarials del centre de les principals ciutats del món són el pilar de l’estratègia d’inversió de la companyia.

    Precisament, les oficines Torre Diagonal Litoral B3, s’havien quedat desfasades i antiquades per a un grup inversor immobiliari com Union Investment Real Estate GmbH: les zones comunes de l’edifici presentaven fins a sis o set acabats de sòls i falsos sostres , en un mateix espai, i generaven un cert caos visual, una certa pesadesa en el disseny i una certa confusió; requerien, per tant, d’un nou disseny i interiorisme que s’ajustés als nous temps.

     

    Necessitats funcionals de la reforma

    El interiorisme d’aquest projecte comprenia modificacions a la façana principal d’accés; intervencions i millores en el lobby principal de l’edifici; renovació en tots els vestíbuls davant ascensors, cabines dels ascensors , així com els lavabos; a més d’una renovació de l’enllumenat de les zones a intervenir.

    La principal necessitat a nivell funcional consistia a realitzar millores en els recorreguts de l’interior de l’edifici, principalment de accessibilitat i seguretat. La instal·lació de torns i millores tecnològiques , per solucionar els problemes a nivell d’eficiència d’un edifici que busca adaptar-se als nous temps.

    El element més important a destacar a nivell funcional és l’element nervador del lobby, que centralitza la seva funcionalitat, fa de llum retroiluminada i al seu torn compleix les funcions com directori digital dels logos dels clients que tenen les seves oficines al Emocional Seasons Building; és un volum de grans dimensions que dins conté la il·luminació, i que es transforma en funció de les estacions de l’any.

     

     

    L’estil de la decoració

    A nivell estètic, aquest projecte de interiorisme pretén netejar elements més que afegir-los, eliminar el soroll visual, buscar un fons neutre, càlid i temporal , perquè la millor manera de no passar de moda és no deixar-se influir per les modes … Buscant sempre la màxima dimensió dels espais , potenciant les diagonals i les simetries que suggereixen el centre gravitacional de tot l’espai, i així complir amb els valors estètics actuals acords amb els usuaris de l’edifici.

    Per ajudar a reforçar la identitat corporativa de l’edifici, el renombrem com “Emotional Seasons Building”, incorporem elements que tinguessin la capacitat d’adaptar i mimetitzar-se amb les estacions de l’any . L’element més destacable en la decoració de la il·luminació és una llum retroiluminada al sostre del lobby , això és un Videowall de 2.046 x 1.157 mm , integrat a la caixa de vidre laminar blanca, eix nervador que presideix el hall de l’edifici, formada per un vidre blanc retroil·luminat i parets laterals folrades amb planxes de acabats metal·litzats color titani .
    Allò més característic del projecte

    L’ interiorisme i la decoració d’aquest projecte transmet el que volíem per al nostre client: millores tecnològiques i funcionals a l’edifici , transformant-lo en un edifici càlid, atemporal, lluminós , flexible, i pràctic, perquè en entrar al Emocional Seasons Building et transmeti una sensació agradable i càlida.

    La decoració del llum retroiluminada , que canvia de color segons l’estació de l’any, et connecta amb elements naturals que fan que habitar aquest edifici sigui agradable i confortable.

     

    Vols concertar una visita?

    Consentiu, a través de la marcació de la caixa present, el tractament de la seva informació amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat i Política de cookies .

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies