999081239
  • es
  • ca
  • en
  • Interiorisme i reforma integral oficines Coblonal Barcelona

    Interiorisme i reforma integral oficines Coblonal Barcelona

     

     

    Essència del projecte

    L’interiorisme i la renovació integral que vam fer per les nostres oficines, ens va portar a crear un espai obert i modern tant en els elements de decoració , com en la funcionalitat del projecte.

     

    A qui va dirigit l’interiorisme?

    Coblonal és un estudi d’interiorisme, decoració i arquitectura , que compta amb 20 anys d’experiència en el sector del disseny d’interiors, i que ofereix serveis d’interiorisme, decoració, arquitectura , gestió integral i execució d’obra per a particulars i empreses a Barcelona i arreu del món.

    Coblonal Interiorisme està dirigit pels seus dos socis: Joan Llongueras , arquitecte tècnic i interiorista, i Jordi Mercè , arquitecte tècnic, tots dos llicenciats en Arquitectura Tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya – escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona. En tota la seva trajectòria professional Joan i Jordi han primat sempre les necessitats dels seus clients, per fer-los la vida més fàcil, imaginant espais i construint idees.

    Necessitats funcionals de la reforma

    Per estructurar el interiorisme de les oficines de Coblonal es van tenir en compte els departaments que componen l’Estudi: el departament de comptabilitat, el departament d’administració i recepció, el de producció, el d’oficina tècnica, interiorisme i decoració, i el departament de pressupostos.

    Coblonal Interiorisme és un local vertical, situat en un baix-tríplex del barri de Sant Gervasi, en el qual es va optar per distribuir els diferents departaments per plantes:

    • A la planta menys un s’ubica l’oficina tècnica, interiorisme i decoració.
    • La planta principal es destina per a sala de reunions, administració i recepció.
    • La planta superior correspon al departament de pressupostos, al de producció i al de comptabilitat.

    Quan Coblonal va escollir aquest local per instal·lar les seves oficines, es van fer dues cirurgies. La primera va consistir en retallar l’altell per així aconseguir un doble espai i donar comunicació entre la planta superior i la planta baixa.

    L’altra incisió va suposar fer un tall en el forjat de la planta baixa per aconseguir que el departament tècnic tingués un bolcat de llum natural gràcies a aquesta cirurgia.

    En aquest interiorisme destaquem el volum que vam crear per a la planta principal, a nivell de carrer, que està revestit de pedra grisa , i que té dues funcions: en primer lloc, fer de filtre entre l’exterior i l’interior, donant privacitat a la sala reunions; ia més, albergar en el seu interior un espai per a emmagatzematge, molt pràctic a nivell funcional i a nivell estètic.

    L’estil de la decoració

    La decoració de les oficines de Coblonal Interiorisme i la seva línia d’estil havia de ser fresca, poc recarregada i sobretot atemporal .

    Amb aquesta línia d’estil es pretenia agradar a tots els clients que visiten el nostre estudi, ja que una de les prioritats de Coblonal és adaptar-nos a les seves necessitats i al seu estil. És per això que es van buscar línies neutres perquè qualsevol pugui sentir-se còmode a l’hora d’explicar-nos la seva briefing.

    Predominen en l’interiorisme de Coblonal les línies rectes, colors neutres, sense perdre la masculinitat que destaca en les línies de les oficines de Coblonal Interiorisme.

    Destaquem a nivell estètic en aquest projecte d’interiorisme l’escala , tant a nivell funcional, per unir les tres plantes del local, com a nivell estètic: els dos trams d’escala són de acer inoxidable amb “efecte mirall”.

    Es van utilitzar tres tipus de materials:

    • Paviment porcellànic per donar funcionalitat al despatx, i un toc gris i fosc, per buscar l’essència pètria. Són peces de paviment resistents i netes; i, alhora, de color antracita amb tocs grisos i foscos, recordant el magma.
    • Laques blanques per donar lluminositat pel que fa al mobiliari es refereix, així com blanc nuclear per al color de les parets, per així aconseguir un estil neutre en tota l’oficina.
    • Acer inoxidable com a element tecnològic, acompanyat d’uns tocs de fusta per donar-li un punt càlid a la línia d’estil.

     

    El més característic del projecte

    En aquest interiorisme destaquem el volum que vam crear per a la planta principal, revestit de pedra grisa “blau diamant” , que a nivell funcional serveix d’emmagatzematge, i a nivell estètic transmet elegància i neutralitat cap a l’exterior de les oficines de Coblonal.

    Un altre element a destacar a nivell estètic és l’escala , de acer inoxidable , amb “efecte mirall”, que aporta elegància i senzillesa en la decoració del nostre estudi.

    Vols concertar una visita?

    Consentiu, a través de la marcació de la caixa present, el tractament de la seva informació amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat i Política de cookies .

    Share on FacebookPin on Pinterest
    instagram

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies
    Coblonal Arquitectura SL
    Arquitectura e interiorismo en Barcelona
    Ronda del General Mitre, 206 local 3 Barcelona, Barcelona 08006
    Phone: 93 218 09 99
    Coblonal Arquitectura SL
    Ronda del General Mitre, 206 local 3
    Barcelona, Barcelona 08006