999081239
  • es
  • ca
  • en
  • Interiorisme i execució d’obra a Montcada i Reixac

    Interiorisme i execució d’obra a Montcada i Reixac

     

    Essència del projecte

    En aquest projecte, hem realitzat el interiorisme i la decoració de la reforma d’una planta baixa d’una casa unifamiliar, situada a una de les vessants de Collserola, molt a prop de Barcelona.

    Era necessari obrir la cambra que ocupa la cuina, no només per cuinar, sino també per tindre trobades socials i familiars, és a dir, el que podríem anomenar “la cuina d’estar”.

    ¿A qui va dirigit l’interiorisme?

    En aquesta casa hi viu un matrimoni amb dos fills que necesitava decorar la sala d’estar i el menjador, i fer una modificació a la façana posterior per tenir una major entrada de llum a través del jardí.

    Allò més important per aquesta família era que l’interiorisme d’aquesta reforma solucionés el problema de circulació a la planta baixa, donat que no existía un espai obert entre la cuina i la part de les zones comunes.

    Aquesta casa estava desfasada en quant a la línia estètica, ja que hi havia una discordància entre l’estil actual i modern dels clients amb la decoració i estil·lisme de la seva llar.

    Necessitats funcionals de la reforma

    Construim un moble multifuncional, i al voltant d’aquest eix central graviten les cuatre cambres principals de la planta baixa: la cuina, el hall, la sala d’estar i el menjador.

    Com a conseqüència de la construcció d’aquest eix, i amb l’ampliació de l’opertura entre balcons de la façana posterior, vam aconseguir que la llum fluís des de l’esmentada façana posterior dins la cuina, amb molta més intensitat que abans d’aquesta reforma.

    Para aquest proyecte d’interiorisme també actualitzem la xemeneia que havia quedat anticuada, per una xemeneia a gas, proporcionant un foc natural instantani.

    Per últim, com s’ha mencionat, calia obrir la cuina, tant per cuinar com per tindre trobades socials i familiars: crear “la cuina d’estar”.

    L’estil de la decoració

    L’objetiu a nivell estètic era refrescar la planta baixa i refer-la càlida alhora, fusionant traços elegants amb un estil atemporal.

    Vam conservar el paviment de màrbre serpeggiante i el peu de taula, per a que la decoració d’aquest projecte tingués algun element senyorial, aconseguint una harmonia quan allò clàssic i allò modern conviuen.

    A una paret del menjador, vam afegir paper pintat ; l’element multifuncional o nervador del centre de la planta baixa, està fet de fusta de roure fumé per donar-li calidesa al la estancia, buscando diálogo con la mesa y la lámpara del comedor, elaboradas por miembros de nostre equip, amb el mateix material.

    A la decoració d’aquesta planta baixa destaca una de les portes que està feta amb acer negre, al igual que el marc que envolta la taula de menjador, part de la lámpara i les taules de centre, així com els sòcols de tota la planta baixa.

    La resta de mobles situats a la planta baixa, están fets amb DM lacats i texturitzats en blanc.

    Allò més característic del projecte

    A la decoració del hall de la planta baixa, es va escollir una peça especial i única: una lounge chair CH 07, de Carl Hansen & Son.

    A la decoració de la planta baixa també destaca la làmpada de peu de Miguel Mila model TMC: té una estructura metàl·lica cromada a la part superior i negra a la part inferior; una pantalla de metacrilat blanc regulable en altura; i la làmpada s’encèn i s’apaga tirant lleument del cable.

    La nostra clienta és una persona amant dels blaus i els turqueses; per això, vam posars “pinzellades” a l’alfombra, i dues butaques d’aquestes tonalitats.

    La modernitat del cuadre del menjador, contrasta amb els peus de la taula, novament la conjunció entre allò clàssic i allò modern en perfecta harmonia.

     

    Vols concertar una visita?

    Consentiu, a través de la marcació de la caixa present, el tractament de la seva informació amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat i Política de cookies .

    Share on FacebookPin on Pinterest
    instagram

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies
    Coblonal Arquitectura SL
    Arquitectura e interiorismo en Barcelona
    Ronda del General Mitre, 206 local 3 Barcelona, Barcelona 08006
    Phone: 93 218 09 99
    Coblonal Arquitectura SL
    Ronda del General Mitre, 206 local 3
    Barcelona, Barcelona 08006