999081239
  • es
  • ca
  • en
  • Interiorisme i Decoració Casa Bellaterra

    Interiorisme amb redistribució de l’espai i decoració

    Disposar d’espai resulta un gran luxe i ofereix la possibilitat d’imaginar múltiples distribucions En aquests casos, un projecte d’interiorisme treballa diferents opcions per trobar la que millor s’ajusta a les necessitats i preferències del client i al seu torn,treure el millor partit de l’espai.

    Les nostres actuacions en aquest habitatge de recent construcció s’han centrat en transformar la planta baixa en un únic espai conjunt per sala d’estar, menjador, cuina y rebedor. Distribuït pel mateix mobiliari, en bona part de disseny propi, l’espai interior s’aboca a l’exterior a través dels grans finestrals i portes corredisses que el connecten amb l’exterior. Precisament en aquesta connexió entre l’interior i l’exterior hem participat amb la instal·lació d’una cuirassa motoritzada sobre els grans finestrals superiors per poder calibrar l’entrada de llum solar de l’exterior. De la mateixa manera, ens hem encarregat d’enjardinar una part de l’exterior on hem muntat una coberta removible amb una part motoritzada, guanyant espai habitable pels mesos del bon temps.

    Partíem d’una cuina tancada, amb fals sostre per aquesta i el rebedor. També teníem una xemeneia central en la sala d’estar que servia de separador amb la zona de menjador. La nostra concepció de l’espai com un únic conjunt obert requeria prescindir de tots aquests elements. Si fem el recorregut des del rebedor, trobem un moble distribuïdor a dos alçades que serveix de suport i emmagatzematge, a més a més de dividir visualment l’espai. Amb un gran finestral a mà dreta, tenim accés directe al conjunt del menjador i sala d’estar deixant, darrera del moble, el conjunt de la cuina. La cuina consta de dues grans illes amb emmagatzematge i una d’elles habilitada per servir de menjador diari. Al seu torn, el conjunt de nevera i forn queda enquestat en la paret trassera que connecta les dues illes. Sobre la cuina hem instal·lat un volum a mode de fals sostre per la instal·lació de lluminàries i aire acondicionat. El menjador consta d’una taula de disseny propi, amb sobre de pedra i potes de fusta que amaguen espai d’emmagatzematge. Amb les cadires i les lluminàries, resulta un conjunt central que ajuda a distribuir l’espai i zona ideal per reunir-se amb amics i familiars. La sala d’estar, amb tres peces bàsiques, reprodueix el mateix estil que la taula menjador i la resta de mobiliari de disseny propi. Des de la sala d’estar, l’impacte de la cuirassa amb lames motoritzades sobre els finestrals superiors és evident. D’aquesta manera, és possible modular l’impacte lumínic exterior i afegir una millora estètica al conjunt del immoble. Des de l’exterior la façana queda marcada per l’horitzontalitat senyalada per les lames. A més, trobem un vetllador en dues parts especialment pensat per fer vida a l’exterior durant els mesos de bon temps.

    Joan Llongueras i Coblonal Arquitectura s’han encarregat del projecte d’interiorisme i la reforma d’aquesta casa unifamiliar.

    Share on FacebookPin on Pinterest
    instagram

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies
    Coblonal Arquitectura SL
    Arquitectura e interiorismo en Barcelona
    Ronda del General Mitre, 206 local 3 Barcelona, Barcelona 08006
    Phone: 93 218 09 99
    Coblonal Arquitectura SL
    Ronda del General Mitre, 206 local 3
    Barcelona, Barcelona 08006