999081239
  • es
  • ca
  • en
  • Exteriorisme per un pati del barri del Farró a Barcelona

    Exteriorisme per un pati del barri del Farró a Barcelona

    En aquesta ocasió, a Coblonal Interiorisme ens aboquem a l’exteriorisme amb la reforma del pati d’un baix situat al barri del Farró de Barcelona, convertit ara en un fantàstic espai on gaudir de l’aire lliure.

    La nostra clienta va acudir al nostre estudi d’interiorisme i arquitectura farta de les molèsties que mosquits i altres insectes li ocasionaven en èpoques de bon temps arrel de l’extensa vegetació que cobría el pati. Per això, va venir amb una condició i un anhel: eliminar la terra que cobria bona part de la superfície i mantenir un aspecte fresc, orgànic i acollidor alhora.

    Donades aquestes premises, vam plantejar tres actuacions principals. En primer lloc, disposar un nou paviment de formigó acabat en microciment d’un color terròs a la zona on hi creixía la vegetació sobre la terra natural. En segon lloc, vam decidir recuperar i pintar amb un to verdós les parets d’un lateral i la del fons en contrast amb la part superior en color blanc per ressaltar un relleu que recorda una petita façana. Aquest efecte s’ajuda d’un mirall que simula una finestra i dos fanals als pilars. I en tercer lloc, a la paret divisòria amb el pati contigu vam dissenyar una gelosia formada per panells de fusta envellida que sostenen tres plaques de corten perforat amb motius vegetals que deixen passar la llum del sol durant el dia i queden retroil·luminats quan és fosc. La iluminació del conjunt queda reforçada alhora amb dos fanals de paret recoberts pel mateix metall corten perforat, emprat a la gelosia, aconseguint una iluminació tènue i la unificació de materials. I en quart lloc, dissenyem i produïm un conjunt de mobiliari d’exterior fet amb fusta reciclada de contenidors per a la recollida de fruita dels camps de l’Empordà. Aquest conjunt, està format per un gran sofà de tres places, una butaca i una gandula doble juntament amb una gran taula de centre quadrada també dissenyada i produïda per Coblonal Interiorisme.

    En addició, vam dissenyar un petit hivernacle que alhora serveix de petit traster, construit en ferro i vidre, i pintat d’un verd fosc en combinació amb els tons verdosos de la paret, la propia vegetació i els testos emprats.

    Fotografies de Sara Riera

    Vols concertar una visita?

    Share on FacebookPin on Pinterest
    instagram

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

    Aviso de cookies
    Coblonal Arquitectura SL
    Arquitectura e interiorismo en Barcelona
    Ronda del General Mitre, 206 local 3 Barcelona, Barcelona 08006
    Phone: 93 218 09 99
    Coblonal Arquitectura SL
    Ronda del General Mitre, 206 local 3
    Barcelona, Barcelona 08006