999081239
Estudi de Coblonal Interiorisme a Barcelona

Estudi de Coblonal Interiorisme a Barcelona

Les oficines i estudi de Coblonal Interiorisme a Barcelona es troben a la plaça Tetuan de Barcelona, ​​a l’entorn del Passeig de Sant Joan, on en els últims anys hi han proliferat establiments amb encant de tot tipus.

Al febrer de 2019, ens vam mudar des del nostre antic estudi a Ronda General Mitre a aquest espai, molt més ampli i cèntric, pensat com una oficina amb l’ànima d’una llar. El que anomenem una home-office.

L’objectiu va ser dissenyar i construir un espai pensat per a treballar i, a el mateix temps, per rebre els clients i vistes. Un estudi que tot i ser un espai de treball s’inspira en els tons, materials i peces de mobiliari i il·luminació dels habitatges, amb la voluntat de generar un espai acollidor.

Aquests elements s’entrellacen amb altres de caràcter industrial com és paviment original de ciment o el traçat vist de les instal·lacions en tub de coure, així com multitud de peces de mobiliari—taules, armaris, llums, prestatgeries i bancs— dissenyades i produïdes per Coblonal en ferro negre i fusta.

Just a l’entrada hi trobem un conjunt amb dos espectaculars sofàs entapissats amb vellut d’un to vermellós, situats al voltant d’una taula de centre de forma trapezoïdal amb sobre de marbre negre sahara. Aquesta zona d’estar serveix per rebre les visites o revisar projectes en les dues grans pantalles situades al davant.

Destaca un gran volum de fusta que ocupa el lateral esquerre, deixant el descobert els capitells de les altes columnes que sostenen l’edifici i s’enlairen fins al sostre, en volta catalana i pintat de blau. Aquest volum inclou emmagatzematge, així com un lavabo i un petit magatzem. Una Caixa-Coblonal en tota regla… com no podia ser d’una altra manera en el nostre estudi.

Entre la caixa i la paret, trobem un primer conjunt de tres llocs de treball que es disposen en una llarga taula fabricada en estructura de ferro i sobre de fusta sota una llarga làmpada penjant també composta pels mateixos materials. Les dues peces han estat dissenyades i produïdes per nosaltres i les podem trobar en diferents variants en d’altres part de l’estudi.

En continuïtat amb el volum de la caixa, hi ha les escales que pugen a l’altell on trobem dos punts de treball més i una esplèndida panoràmica del conjunt de l’espai. A sota de l’altell hi ha una taula alta que compleix una funció molt especial. Es tracta del lloc on disposar les mostres dels materials que vestiran els nostres projectes. Una superfície on combinar, mostrar i imaginar l’espai que estem projectant. Una de les parets d’aquesta zona està revestida de grans planxes de xapa perforada on tenim instal·lats els moodboards o composicions de materials de diferents projectes. A l’altra banda, trobem una mena de vestidor on s’emmagatzemen el conjunt de mostres amb les que solem treballar. Per a nosaltres és molt important poder tocar i veure els diferents materials i volem que els nostres clients també ho puguin fer.

A la part posterior hi trobem una àmplia taula. La seva mesura i disposició dels seus suports han estat pensats a fi d’alliberar espai per revisar o comentar certs aspectes en parella i facilitar el treball en equip. Aquesta zona rep llum natural a través dels grans finestrals d’un pati interior, ple de vegetació, que dota de color i frescor l’estudi.

Finalment, una escala que conserva la barana de ferro original i caracteritzada pel totxo vist, ens condueix a la planta soterrani que ampliarà les nostres instal·lacions en els propers mesos.

Vols concertar una visita?

Consentiu, a través de la marcació de la caixa present, el tractament de la seva informació amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat i Política de cookies .

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies