999081239
Elegant apartament a la Casa Burés

Elegant apartament a la Casa Burés

Us presentem el resultat del nostre treball per a aquest elegant apartament a la Casa Burés. Ens hem encarregat de dissenyar i produir tot l’interiorisme, des de certs ítems de mobiliari a mida, com el conjunt de peces de disseny, art i decoració que vesteixen aquest luxós apartament.

La Casa Burés és un edifici singular, representatiu del Modernisme de principis de segle XX, situat a la dreta de l’Eixample de Barcelona i obra de Francesc Berenguer i Mestre. Recentment, ha estat reformada completament i un dels propietaris dels luxosos apartaments de la finca ens ha cridat perquè ens encarreguem de l’interiorisme d’un parell d’ells.

Tenir la sort de viure en un dels edificis emblemàtics del modernisme a la ciutat de Barcelona no està a l’abast de molts.

Aquest apartament disposa de dues habitacions dobles, dos banys complets, un d’ells en suite amb l’habitació principal, i un gran saló menjador amb cuina oberta que dóna a un deliciosa galeria interior representativa de l’Eixample barcelonina.

L’apartament es nodreix d’un conjunt de peces que tracten d’enaltir els punts forts que la pròpia finca disposa, com és el paviment hidràulic i els alts sostres amb motllures florals.

Pel que fa a el cromatisme, els tons del paviment hidràulic, així com el gris del mobiliari i el to del parquet i la fusteria del finestral van determinar l’elecció cromàtica de la nostra proposta. Un sofà de dos trams en color gris actua com a parella cromàtica a el mòdul de la cuina i aquest se situa sobre una gran catifa blanca de polyamida. Sobre ella emplacem una taula de centre quadrada, així com una taula de suport que proporciona una segona altura servint tant si estàs assegut al sofà com en la butaca llegint un llibre. Un moble baix completa el conjunt d’estar al costat d’un racó de lectura icònic, format per una espectacular butaca Gilda sota un llum Flamingo.

Una gran taula menjador de color negre conjunta amb unes elegants cadires que combinen fusta i corda donant un toc alhora sofisticat i colonial. Una llum penjant en daurat ofereix llum directa sobre la taula aconseguint un aspecte ornamental a l’marge de la seva estricta funció lumínica.

Diferents peces d’art trobades aquí i allà es distribueixen en l’habitatge, com les dues obres de Miquel Torner de Senir que podem trobar a la sala d’estar o la pintura d’Ortuño a la suite o Subirats en l’altre dormitori. Malgrat les grans dimensions de l’espai, les nombroses plantes i gerros donen vida a un espai que podria presentar un aspecte fred i poc acollidor.

La galeria es converteix en un espai curiós, ja que t’exposa a la resta d’habitatges i et connecta amb l’exterior encara que et mantinguis a l’interior. Mentre la zona d’estar queda en privacitat, la galeria s’obre parcialment a l’exterior essent un espai perfecte per a “sortir” i apartar-se de l’ambient de la sala d’estar. Una butaca amb reposa-peus d’estil colonial que combina el to torrat de la fusta i el taronja de l’coixí, proposa un nou i seductor racó on seure a gaudir d’una bona lectura mentre el sol de la posta de sol entra pels finestrals.

Ja sigui des de la sala d’estar o per la galeria, accedim a el dormitori principal que disposa d’accés exclusiu a un bany complet. Destaca el capçal blau en combinació amb la roba de llit. Les tauletes de nit, la calaixera i l’armari han estat dissenyats i produïts per Coblonal en fusta de roure i xapa de ferro negra en exclusiva per aquest habitatge. El llum de la tauleta de nit segueix en continuïtat amb els globus blancs presents en altres estances. Una gran butaca de fusta i reixeta dóna lleugeresa al conjunt i un cert aire femení pel que fa a l’efecte estètic, a més del suport funcional.

L’altre dormitori, de menors dimensions, pren el groc mostassa com a color de referència en el capçal i la roba de llit donant un to més càlid al conjunt, que gaudeix de menor entrada de llum natural, ressaltant el color torrat del roure de l’armari i la calaixera dissenyats i produïts per Coblonal. De la mateixa manera que al menjador, col·loquem un aplic de paret i en color negre, proporcionant dos feixos de llum diferenciats sobre el capçal. Un llum de peu se situa a l’altre costat de la tauleta de nit a terratzo i ferro.

Al rebedor i passadís trobem tant un mirall, com un prestatge i penjador dissenyats a mida i produïts per Coblonal. Un aplic inspirat en la forma d’un gra de raïm penjant del carràs dóna un toc de delicadesa al conjunt d’acord amb l’aire senyorial però modern de l’apartament.

En global, la nostra proposta estètica ha procurat vestir l’habitatge en conjunció amb els elements constructius previs, oferint un entorn elegant i al mateix temps viscut per gaudir de l’experiència de viure en una finca emblemàtica del Modernisme.

Vols concertar una visita?

Consentiu, a través de la marcació de la caixa present, el tractament de la seva informació amb les finalitats descrites en la Política de Privacitat i Política de cookies .

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies