999081239

Aparició a Interiores Magazine

El portal d’Interiores publica un complet reportatge d’aquest espectacular habitatge entre pinedes fruit de la col·laboració entre Coblonal Interiorisme i l’estudi Arquitectura Positiva.

Com sabeu, a nosaltres ens agrada distribuir i vestir la caixa. I vam tenir la sort de col·laborar amb José Valverde en la definició del projecte d’obra nova. D’aquesta manera, ens vam trobar el llenç ideal per desenvolupar un interior pensat al mil·límetre i on la llum flueix per tot arreu provocant una interacció contínua de l’interior amb l’exterior.

Esperem que disfruteu del reportatge d’Interiores i si voleu més informació podeu visitar també la pàgina del projecte a la nostra web.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies